Monday, 16 January 2012

Kecoh ! :D

Assalamualaikum kawan-kawan ! :) amacam hari korangg ? happy ta ? hrm . Harini aku biase-biase je . Tadi tat sch , lepas solat zohor , kelas aku kecoh nak mampui ! bhaha ~ maklumlah , cikgu ta masok . Diorang ditugaskan untuk membalut meja dengan kertas corak . huhu . mcm-mcm kerenah !! bebel la tu la ni la . hihi . relationship mcm da agak rapat la jugak ! cume tadi mase aku rehat wif izzah , lembu sebok plax ! benciinyee . eishh ! kw na kirimsalam plax nan aku punye <3 ! walaweyh , bole bla ar ! hrm . naseb izzah bekap aku . haha !! padan muke kw lembu :-P hohoo~ pastu , aku juz melalui hari-hari di sch dengan biaserr ~ hehe , :) ta sabo plax na cuti raya cina ! palingpaling aku excited ialah .. jengjengjeng .. !! ;) hehe . Myronaldo akan balek from his school :) bestnye ! nanti kite calling-calling puas-puas aww~ cewah ! gedik pulak aku ! eh eh , mane bole gedik.gedik ! nanti kene gossip nan lembu !! bhaha ~! :D bab kutok-kutok ni aku suke lha , lebeh jee . hihi . Then , tadi pagi mase assembly , ade watikah pelantikkan pengawas sch . lame syot ! kaki aku cm nk t'cabut b'diri lame-lame kadd situ >__< ouhh !!! huhu . erhm . boring ler plax . hrm .. oki la , setakat ini je harini post aku , byee :*)
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Friday, 6 January 2012

I RK3 :)

Hye korang ! hehe , hari ini aku ingin menceritakan bla bla bla~ haha ! hehe , ape lha .. baru lepas tuko siked/update belog cute ini supaye maken cute meyhh ! hohoho . ape ape pon , aku baru je dapad masok kelas arini , huh ! habis pon orientasi yang agak memBOSANkan tuh ! huhu , name kelas aku " 1 RK 3 " haha , sweet kan ? ntah ape yang sweet pon aku tak taw ,. hmm .. harini aku b'kenalan lha dgn bdax-bdax or kawan baru , huhu . Ade yang cute , lawak , kecoh and mcm-mcm ahh ! hihihi :) yang cute tuh ialah Izzah ;) tapi bukan Izzah yang memang oldfriend aku kad sch rendah ! ni Izzah baru lha weyh ! cute gilee doxx.. haha . muke comey nak mam*** ! herrr~ jeles lha weh ! hehe , tapi Izzah oldfriend aku lagi cun kodd . huahua ~~ pastu yangg aku ingad je lha name-name kad kelas aku nih ! antarenyee~ Izzah baru (Hazzi) diterbalikkan name sebab ade due izzah dalam kelas aku ! hehe , lagi Fadhila , Islah , Effa , Fadzli , Aiman , Muiz ( budax yang plesing nikon die  ari tu ! ) , Firdaus ( kecoh giler dax ni ! elakkan aku ajak gado je ! hehe.) , Iqbal , Zaino , Fara , amy and bla bla bla ~ yang laen da ta bape nak ingadd ! huhuhu . Yang penting ! insyaallah kite semua akan jadii kawan baek and rapatt !!! Love u all ! Muacxxhh :*) eceh..lebey plak aku ! hehe , lagi ade cite lawak ! haha , akibat t'lalu excited na masok kelas tadi , smpai t'sangkut beg aku kat pintu !! aaa .. malu syiakk... naseb ade kawan aku kadd situ ! hehe , pastu da masok kelas kiterang amek buku teks n belajar teros . huh ! best lha jugak ! oke la korang , setakat ni je post aku harini :) Byee ~
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Thursday, 5 January 2012

First Day ^__^

Hye guys ! amacam first day sch anda ? hehe , bagi aku ia sangad-sangad seronok but agak kekok lha . hihi , maklumlah,,,sec0ndary an? aku rase cam budaa mentah or baby baru tengok dunia !! bhaha~ ape lha, ye la..aku tak tau ape-ape psal peraturan sch baru nii .. huhu , biase lha form 1 . Supersupersuper junior strudent ! kire palingpaling kecik ah ! hehehe, anyway..mase first-first masok tuh ! gementar siott ! aku tak pikir ape-ape pon..yang aku taw,aku takod nak masok asrama !!!


 huh! nasib tak kene masok dulu , sch amek yang jaoh-jaoh dulu ..cm kangkar pulai or whatever lha :) yess ! seronok lha aku, hihihi . kene ulang alik dulu ar jwbnyee . hrmm.. mase daftar tuh ! ramai lha gak dak2 yang aku kenal dari sch rendah laen . Yang lebih adeq aku lha ! Mcm 'Google' ! bhaha.. sume die kenal , tu la ni la..haha, then name kelas baru aku ialah "1RK3" <3 hehe,


c0mey-comey dak nye,termasok aku lha ! hehe,perasan syiakk.. dah tu,my class teacher is Puan Aisyah Adam :D hehe, kawan mak aku ! Die cikgu baru kt sch aku nih,dulu die satu sch nan my mom :p eceh..unt0ng lha aku.. huahua ! :O then,mase daftar aku juz p'hatikan ah bdak-bdak baru masok, fuhh! nasib baik senior lom keluar mase tuuu...selamat ar sikit..hehe :)



Dalam time aku p'hatikan tuh, tetibe plax ade budak ngah plesing camera nik0n diee' ! perghh..aku ape lagi ar..tengok je budak ni, tapi aku pelik gak,asal datang sch bawak camera ? kau ta takod kene rampas kerr? dah la sch kawalan.. laa..rupenye budak ni anak cikgu ! patott lha :D hehe <3 yang adeq aku kan mata empat , so die kenal lha bdax nih ! Muiz name die . Anak cikgu Khairuddin Mustapha . hoho~

Pastu balek je dari daftar,aku teros balek rumah :) esoknye baru first day school :*D waa~ sangad teruje abiss. huhuhu. ape lha, baru first assembly da kene tegor nan pengawas , suroh turunkn lengan baju tu,haha ! biase ar aku kan gengster ! (pulak) :p hoho, dah tu teros orientasi :) best lha gak walaupun kekadang tu boring smpai aku ngantokk...huhu, dah tu aku ade lha gak dpt kawan baruu :)) hehe <3 oke la, aku dh penat taip-taip ni , huhu . law nak cite banyak seben0nye~ hanye ni yg dpt dikongsi :D yang laen tu privacy okee ~~ hehe Byee :*) muahh <3
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment