Tuesday, 17 April 2012

Aww .. saya suka masak ^^

Hye awokk . Kita kan .. ade kan .. cite au ! hikhok ><' oke , skunk mood aku biasa-2 jek . ta happy , ta cedih :) kire sederhana lha kann . k, pagi tadi , mse KHB aku pikir chegu Huda nk check susunan kerja wif notaa . and time tu aku ta siap agii .. ~ grr-' <-- agak pemalas kan ? k .. abaikan . kita sambung cite , then lepas rehat , aku bwu smpai kt tangga nan Azra , tetibe bebudak pompuan kelas aku kelam kabut mcm kene kejor hantu g bilik masakan .. diorang ckp --> ' cepatt lah ! chegu Huda suoh cepat !! kalau tak aku cepuk muke korangg !' kahkah ~ lawak gilaa bole takk ..? then , aku teros lari mcm lipas kudung ... even mse tuh agaknye masih awal kott . dha cmpai , aku paling lmbat .. >,< nak tau sebab hapeh ? tali kasot aku wt prob . panas jek .. cuak abes muke gwe ~ haha . then masok , tengok-2 Azra da jge kan tempat ddok .. Thanks gilaa-2 tat diaa :) sayang kau doe ! hwawa ' . Pastu aku happy gilaa :D .. na tau sebab ape lagi .. ? chegu ajak masak ^^ ! Wee ~ bestnyehh , first time dlm sejarah hidopp aku masak kat SMKBT2 :3 weehoo . <--- excited nak M aku ^_~ alah ! *Sandwich telur and air teh je kott* oke lha tu , kau bwu form lha pikin .. belajo bwat breakfast dlu .. hukhuk . best gilaaaaaaa .. ! keje gwe potong tomato , basuh salad , potong carrot , basuh pinggan ,kuali and whatever ~ bole lhaa . Yang lawak , diorang mcm-2 jenis cara potong .. lagi-2 timun ><' hamek kau ! nipis , tebal and mcm-2 argh ! ta pe-2 . BELAJOR ~ :3 hikhik . Akhirnya siap gak keje kitaorang bwat Sandwich and Teh yang telebih manis <--- bukan aku bwat xD kahkah .. Time makan , Fariza kecik comot abes makan .. wakaka ~ tp aku ta abeskn sandwich tu coz kenyang . Maklumlah , lepas rehatt . So , sekarang aku nak ingat kan tat awok-2 yg bace nii .. Mcam mne pon korang chantik , cute , comel , Sepandai mane korang belajor tinggi-2 smpai Universiti , Seaktif mana sukan korang , Sesempurna mana akhlak korang , ingatt .. ! Perempuan tetap kena pandai masak .. ! Jyeahh . Act aku copy and paste ayat my lovely mom :) Ilovehersomuch <3 Oke ? k , So the conclusion of thi'z entry , Haruslah korang belajar memasak :) K .. setakat ni jek post kitew :> Kbaii awok-2 yg kitee sayang <3



Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Saturday, 7 April 2012

Thank youu Capital S


Yeah ! Now , i get my old life back . Single yup ? Haahh . Okey , aku lega bila sudah keluar dr kesakitan yang selama ni menimpa aku , huh ! k now , he with his own life , and me , with my new life <3 k , the reason why i make this descision , firstly , i 'm tired to waiting for youu . and you , sudah mula menunjukkan kesan negatif :: kau sombong :: <-- k , this is the new Capital S ! hate it yauw ><' and banyak lagii sebab musabab knp aku bwat keputusan ini . So , aku tak patut citer lha yea ? hhehe . K , youu all's jangan merajukk pulak ! hikhok.11 August 2011 untill 7 April 2012 <3 K , tk sampai setahun :') , baguss . senang sikit hidup saya sekarang tanpa awokk . saya da sekolah menengah lha awok . busy , nk spend time untuk belajor lha awok . K , itu lha antara sebab nyeh . and for Capital S , Better we juz be friends :) right ? i still love you even we not as old story anymore , Thanks for all k , Remember , I never hate you . Kisah dulu-2 da banyak ajar kite awokk . Banyak mendewasakan kite :) Bile diingat-ingatkan , mybe bg saya perit . But juz tahan and anggap dia as a friend . K pikin ? Kuat oke ? remember what your mom say , " you're too young to think about this " . So , fikir-2 kan lha . Saya berharap agar Capital S bahagia diluar sana tanpa saya and be a good person one day . Our memories , juz keep it . I know you can find someone more better than me <3  Oke -2 ! cukup-2 lha tu yeh . So , the conclusion is ... Better make friends than create a fake love as a student :) belajar dulu yew ! Kbaii-' love youu !


Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment