Tuesday, 23 October 2012

Exam Week :)


Kfine , muka aku memang mintak belas kasihan :'> konon lah ! puihh , hee . Actually , macam dah malas tau nak update belog . Almaklumlah , exam week :) trial sdka dah lepas dahh .  Peksa akhir tahun ni dalam proses . Haha , sempat lagi ea nak blogging ? gedik lah kau ni pikin ! *rase macam nak tampar diri sendiri .
Peh , soalan trial sdka memang siyes cannot go . Wa tepakse weyh copy paste dari buku ngeh3 . Jahat bukan ? kesian cikgu percaya kami bulat bulat jawap itu soalan manyakk susah woo .
Esok , pekse math dengan historyy *ceh bajet gila , dah sejarah tu sejarah lah =P* hehew . Math ! please be nice to me even i hate you very that much . Tolong ehh math , jangan buat aku rase nak baling kertas exam dari tingkat atas :'D .  Wokayhla , nak study dengan Omma shaye , hehe . Mak cikgu math , anaknye lingkup kau matematik . Hmmph , doakan Pikin ea . Thanks a lot readers :)

P/S : Sory entry ni agak gebang . muehehee :3 Kbye .
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment