Saturday, 29 December 2012

2013 comingg ! Hostel memanggilku -.-'

Hello there readers ? :D alamakkkkk !! aku rasa macam nak jerit je kuat kuat sekarangg =.=' tahu kenapa ? I'm gonna be a HOSTELER ! oh please. Macam mana lah life aku nanti kan ? entah baik entah buruk ? entah manis entah pahit ? okay Pikin. Calm down baby, breath in . breath out. huh !
So this is it , 2012 akan berlalu tak lama lagi , sekolah akan dibuka , dan aku akan masuk asrama. Macam tak percaya je kan ? XD . haha. Tulah , ingat malas nak tulis entry coz busy prepare barang hostel. Ouh ya , adek aku pongg masuk asrama jugak ><' bangga gila nak mampus dapat sekolah seni JB tuhh . Hmm , tak kesahla janji dia pandai independent kan ?
Dalam tahun 2012 nih , banyak dah ajar aku erti kesabaran , persahabatan , saling menyokong antara 1 sama lain :) mustahil aku dapat ulang balek tahun penuh makna ni . Gonna miss you 2012 :')
Dan datanglah tahun baru yang dinanti nantikan , 2013 ! dah form 2 dah aku. haha , kenalah pandai2 turun dapur tolong mak masak nih. Jangan harap nak onlineeee aje memanjang. kan ? kan ? ;)
Aku harap tahun 2013 dapat ajar aku banyak perkara positif , aku kena pandai berdikari , pandai jaga diri , pilih kawan sume tuh . Dan azam aku tahun depan cuma nak jadi pelajar yang positif dan baik juga cemerlang , gemilang dan terbilang ^_^ . Siapa je taknak tengok parents diorang bangga kan ? Gila tu.
And finally , maybe aku akan jarang update post tahun depan :') yelah , balik 2 minggu sekali. Tapi korang rajin2 lah stalk blog aku , fb aku , twitter aku kalau rindu *bajet pulak =.=' .
Okaylah , got to go ! ade hal penting yang perlu di settlekan . Bye . Assalamualaikum !

Dengan adek tersayang. Dekat airport tunggu flight :) Tataa .


Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Friday, 7 December 2012

Cuti yang membosankan.

Muka budak nak masuk form2 disini^^
-
-
-
Bosan bosan bosannnnn :3 alahai , ingatkan dah habis exam boley la enjoy enjoy ><' rupenye ! makin buat aku rasa bosan dan tkde idea nak buad hape ! tiap2 pagi , celik je mata pi mandi , lepas mandi , tengok tv kjap . dah start boring lettew ^^ so what should i do ? apa lagi ?! on komputer terus bukak FB tak sudah sudah . aiyaaaaaaaaaaa . rase macam nak lari je . tapi nak lari mane kau pikin ? kubur ? XD ..
Okay lah , aku cite la siked ape bende yang aku buat mase cuti ni , mase awal2 haritu , aku , adek dengan mak pegi cinema kejap tengok 'Istanbul Aku Datang' :) Ceritanyaaa , Ohsem jugak meyh ! haha . Lisa , seriously dia sangat cantik de'gorgeous ! >.<' hee ~ at least cite tu ade bagi pengajaran jugak , i kasi 5 star lahh :D Okay , lepas dah tgk cinema , ayah bawak pegi Sibu Island . Kononnya sebagai ganti aku sorang tk dapat ikut yang lain pergi Jakarta , Bandung . Coz , Exam :') sedih kan ? Tapi , ape pun , best jugak Pulau Sibu tuhh ^.^ kire kureng lah siked sedih tuu . Mweehehe . Bila pike balek , kire aku ni masih beruntung sebab family still cari masa untuk melancong mana mana masa cuti :) Alhamdullilah , I'm still happy now !
Lepas mak ayah adek abang balek from oversea , yang banyak dapat souviners aku ! XD .. see ? orang yang tak pegi lagi banyak dapat barang dr orang yang pergi . Takpe , Allah maha adil <3
Ape pons , tak banyak aku nak cite , juz pasal vacation dengan family mase holiday jeh . Korang pulak cane cuti ? Share lah dekat Pikin :) Hehe , Okaylah . that's all kot . Assalamulaikum . Kbye .
Thanks 4 reading this entry !

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment