Sunday, 11 March 2012

Tanpa tajuk kau akan faham

Inside my deep heart , Seriously , This is my situation :')

Hye ya guys . Today i don't feel like do'in anything ~ hukhuk --' . Hallu hallu ? Cuti sekola da start lha . Homework bertimbun knp ta disiapkan pikin ? Kau malas ? Kesah ? -.- okey fullstop ! hekhek . Okey-2 , Cuti kali ni , ta te lha best sgd , juz happy siked lha time darjah khas dpat spend time wif kawan-2 lame . Acctually , I'm not in mood now , so , sorry if post kali ni tak bape nak happening cam dulu kala . :)
Firstly , aku tnga ' Fade up ' ngan someone ni . Sanggup ye tengok aku jd gile ? Kau masiih bule senyum :) untung lhaa kau kawan . Hrm , ape pun hal tu tak de lha serius sgd bagi aku . And tak lupe nak cite psal my first secondary exams ! :D susah atau senang ? hurrm , bagi saya ' separuh senang & separuh susah ' . Hihii .
5 subjek dha dpt markah . Tak mau lha gtau korang . Maluu >,< Kuikui ~
Walaupun's aku tnga tak de mood sekarangg , tp sesuatu telah membuat aku senyum dan ketawa br'sendirian di hdapan skrin PC . Nak tau ? Sorry , kene buat aku happy gile baru aku gtau korang . Bhaha . Okey lha , Only this kutt . Esok maybe entry agak best . Tunggu ya sayang ~ Kbaii--'


Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Friday, 2 March 2012

Welcome March !


Hyy korang . Da lame aku ta' tuliss belog an ? uhuk-uhuk ! (batook .) acctually sayaa demam . U_U cian kan ? hee~ Entry kali ni juz na' cecite siked hal yg bru jd at sch . macam.macamm ! Hoho ~
Okee , aku baru baek demam . 2 hari ta g sch . Urghh ~ my tekak saked >___< .
Stress kot psal homework . huhuhu .


Anyway , minggu lepas baru je kene suntik HPV . Maybe ni effect kot . Demam memanjang~ hekhek . Suke pulak aku ! Dha cite psal demam , ni , i want to tell u all's 1 story hot ! ( hott lha sgt ) hee ~ 
One day , ad sorang student bru msok at kelass aku . Her name is Qyrra ( bkan name sebenar) . Dia ni agak pelik bin ajaib orangnyyeh . Dulu die sch at Taman putri . Mase pendidikan islam die dok sebelah Izzah . Aku pulak depan die . Pergh ~ nk ckap perangai die memey pelik ! senang ckap lha kan , budak ni gelar die ' senteng ' coz maybe otak die yg sentengg . And die pon cm ta' kesahh . Lepas je 4 days die at sch aku ,
die inform maw pindah balekk kat sch lame die . ta' sempat aku and kawaan yang laen nak jumpe and tnye knapa die dha blaa . Pelik arn ?
A few days later , Die add aku at Facebook . Aku pon tulis at wall die ' Qyrra ke ni ? bhaha . Senteng~ ' . Lebih kurang gtu lha . Pastu esoknye .... 
Kawan-kawan sch lame die tetibe sound aku and Effa coz call die ' Senteng ' ??! Whyy ? kawaan baek lha katekann . sampai dapat gelaran camtu pon marah mcm na' humban aku dalamm penjara taw ! tapi aku nan Effa an baek hatii . Kiterang mengalah je lha . >__< Urgh !
Cer korang tengokk pic bawah ni . Naseb aku ta' aibkan name kaw ! 


Annoyying tahu ! >.< Tapii kami ta suke gado gado sayangs . Juz maw mengingatkan yep . Bahasa dlm Fb tu biarlha ade batasnye . :) oke ? Alasan si Qyrra ni pindah sch coz " TAKDE KWN"  ! Ouhh yeah . first2 memang gitu , and you student baru memang lha sayangs . Urghh ~ malas aku nak b'ceramah kan si senteng nii . Perangai pelik no.1 ! right ? :D hee~ 
Minggu depann exam :X alaamak ! takudd . Guys , can u read all this book for me ? pleasee :'(
Bhaha~


I'm tired to think about this ! Hurghh . Okii lha piikin , kaw bace and bace je ye sayang ? Be a gud girl ya ? Saya tahu kamu bole ! :) Think positive lha senang ckap . Malass nak jd pemalass . Hee ~ hebat kan ayat aku ? Hahaa . Okii . Only this je lha entry aku kali ini 8D saya nak ufline .
Papaii :*)

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment