Sunday, 11 March 2012

Tanpa tajuk kau akan faham

Inside my deep heart , Seriously , This is my situation :')

Hye ya guys . Today i don't feel like do'in anything ~ hukhuk --' . Hallu hallu ? Cuti sekola da start lha . Homework bertimbun knp ta disiapkan pikin ? Kau malas ? Kesah ? -.- okey fullstop ! hekhek . Okey-2 , Cuti kali ni , ta te lha best sgd , juz happy siked lha time darjah khas dpat spend time wif kawan-2 lame . Acctually , I'm not in mood now , so , sorry if post kali ni tak bape nak happening cam dulu kala . :)
Firstly , aku tnga ' Fade up ' ngan someone ni . Sanggup ye tengok aku jd gile ? Kau masiih bule senyum :) untung lhaa kau kawan . Hrm , ape pun hal tu tak de lha serius sgd bagi aku . And tak lupe nak cite psal my first secondary exams ! :D susah atau senang ? hurrm , bagi saya ' separuh senang & separuh susah ' . Hihii .
5 subjek dha dpt markah . Tak mau lha gtau korang . Maluu >,< Kuikui ~
Walaupun's aku tnga tak de mood sekarangg , tp sesuatu telah membuat aku senyum dan ketawa br'sendirian di hdapan skrin PC . Nak tau ? Sorry , kene buat aku happy gile baru aku gtau korang . Bhaha . Okey lha , Only this kutt . Esok maybe entry agak best . Tunggu ya sayang ~ Kbaii--'


Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

1 comments:

  1. pic bear 2 match sgt
    nan lagu 'tentang rasa'
    love it baby!

    ReplyDelete