Saturday, 4 February 2012

Insaf lihat diaa -.-

Hyee . Oke , aku mau cite kadd korang sume pasal hari ini meyh !! . ^__^ jengjengjengg .! hehe . Pagi tadi mcm biasee' darja khas :) korang nak taw ? time cikgu jubri ngajo , aku buad-buad gi tandass wif janna . hekhek . padahal ! gi menari snsd cam owang gile seyh !! harokk . hhaa . Then , masok kelas lambat muke selamber jee~
Balek uh , kiterang mmg da decide nak gi 'ngeteh' kadd kedai cik yam . So, aku , intan (yiyiin) , janna (nana) , Iera and eyka pegii uma' alia jap's ! . hee~ ajak lha die sekali coz alia kan da nak pindah . Pastu diorang sume singgah uma' aku . Aku gi salin baju jap's . da cioop ! kiterang jalan-jalan .
Eyka t'pakse balekk  uma' coz ade hal . Intan and Iera da penadd nak ikott aku , janna and alia gi uma' fara . So, diorang tinggal kadd uma' iera . Aku and yang len teros gi uma' fara . huhuu . Jalan jea lha .
lame gak aku ta' tengok muke minah arab nih ! rindu tahu~ nampak jee die pakai tudung labuh , tetibe aku t'rase insaf . :') terharu sangad tengok fara . Macam wanita suci and solehah lhaa . !!
Tetibe sampai je kedai cikyam tengok Iera and Intan da tak ade ! Cikyam leh inform , yangg diorang  merajukk . SEBAB LAMBAT SANGAD  >__< ouhh !! siann korang . :'( aku t'rase b'salah dok .
Pastu fara call and jelaskan . Diorang okey je and kiterang teros makan kadd kedai ue .
Kenyang tak kenyang tu hal diorang lha ! yangg penting dapat jumpe an ? hekhek . Tapi tak boleh nak cakap lha tentang perubahan fara . Jelez dok aku ! Argggh . Sabo je lha . To fara , I hope you can be a good person in SMAKJ . :) right dear ? sayangg kamuu . huhu . Then , Balek jalan kaki . Aku teros bukak laptop and facebooking jap . Tengok-tengok notification's sikiit aje . Bosan ! aku bukak lha youtubee . Hahahh . Yang ni la paling lawak doee . Aku secare t'tibe , Membuka lagu "Nur Kasih" and cite ayat ayat cinta . Sume pasal islamic lerh ! hee~ ni aku insaf lha sebab fara . :) sejuk lha hweh  tengok diee' . moge-moge aku dapat jadi perempuan mcm diee an ? Amin~ perubahan secara perlahan-lahan . Kite sebagai manusia kene banyak kaji silap sendiri sbelum "judge" orangg . Ternyata apa yang kite tak sangka akan terjadi . heheee~ lebih pulak aku ! ape ape je lhaa . Aku na' b'siap nih . Maw gi masjid tengok adekk aku b'NASYID ! Cewaah . Cayyokk !
Byee~

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

0 comments:

Post a Comment