Monday, 16 January 2012

Kecoh ! :D

Assalamualaikum kawan-kawan ! :) amacam hari korangg ? happy ta ? hrm . Harini aku biase-biase je . Tadi tat sch , lepas solat zohor , kelas aku kecoh nak mampui ! bhaha ~ maklumlah , cikgu ta masok . Diorang ditugaskan untuk membalut meja dengan kertas corak . huhu . mcm-mcm kerenah !! bebel la tu la ni la . hihi . relationship mcm da agak rapat la jugak ! cume tadi mase aku rehat wif izzah , lembu sebok plax ! benciinyee . eishh ! kw na kirimsalam plax nan aku punye <3 ! walaweyh , bole bla ar ! hrm . naseb izzah bekap aku . haha !! padan muke kw lembu :-P hohoo~ pastu , aku juz melalui hari-hari di sch dengan biaserr ~ hehe , :) ta sabo plax na cuti raya cina ! palingpaling aku excited ialah .. jengjengjeng .. !! ;) hehe . Myronaldo akan balek from his school :) bestnye ! nanti kite calling-calling puas-puas aww~ cewah ! gedik pulak aku ! eh eh , mane bole gedik.gedik ! nanti kene gossip nan lembu !! bhaha ~! :D bab kutok-kutok ni aku suke lha , lebeh jee . hihi . Then , tadi pagi mase assembly , ade watikah pelantikkan pengawas sch . lame syot ! kaki aku cm nk t'cabut b'diri lame-lame kadd situ >__< ouhh !!! huhu . erhm . boring ler plax . hrm .. oki la , setakat ini je harini post aku , byee :*)
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

0 comments:

Post a Comment