Thursday, 5 January 2012

First Day ^__^

Hye guys ! amacam first day sch anda ? hehe , bagi aku ia sangad-sangad seronok but agak kekok lha . hihi , maklumlah,,,sec0ndary an? aku rase cam budaa mentah or baby baru tengok dunia !! bhaha~ ape lha, ye la..aku tak tau ape-ape psal peraturan sch baru nii .. huhu , biase lha form 1 . Supersupersuper junior strudent ! kire palingpaling kecik ah ! hehehe, anyway..mase first-first masok tuh ! gementar siott ! aku tak pikir ape-ape pon..yang aku taw,aku takod nak masok asrama !!!


 huh! nasib tak kene masok dulu , sch amek yang jaoh-jaoh dulu ..cm kangkar pulai or whatever lha :) yess ! seronok lha aku, hihihi . kene ulang alik dulu ar jwbnyee . hrmm.. mase daftar tuh ! ramai lha gak dak2 yang aku kenal dari sch rendah laen . Yang lebih adeq aku lha ! Mcm 'Google' ! bhaha.. sume die kenal , tu la ni la..haha, then name kelas baru aku ialah "1RK3" <3 hehe,


c0mey-comey dak nye,termasok aku lha ! hehe,perasan syiakk.. dah tu,my class teacher is Puan Aisyah Adam :D hehe, kawan mak aku ! Die cikgu baru kt sch aku nih,dulu die satu sch nan my mom :p eceh..unt0ng lha aku.. huahua ! :O then,mase daftar aku juz p'hatikan ah bdak-bdak baru masok, fuhh! nasib baik senior lom keluar mase tuuu...selamat ar sikit..hehe :)



Dalam time aku p'hatikan tuh, tetibe plax ade budak ngah plesing camera nik0n diee' ! perghh..aku ape lagi ar..tengok je budak ni, tapi aku pelik gak,asal datang sch bawak camera ? kau ta takod kene rampas kerr? dah la sch kawalan.. laa..rupenye budak ni anak cikgu ! patott lha :D hehe <3 yang adeq aku kan mata empat , so die kenal lha bdax nih ! Muiz name die . Anak cikgu Khairuddin Mustapha . hoho~

Pastu balek je dari daftar,aku teros balek rumah :) esoknye baru first day school :*D waa~ sangad teruje abiss. huhuhu. ape lha, baru first assembly da kene tegor nan pengawas , suroh turunkn lengan baju tu,haha ! biase ar aku kan gengster ! (pulak) :p hoho, dah tu teros orientasi :) best lha gak walaupun kekadang tu boring smpai aku ngantokk...huhu, dah tu aku ade lha gak dpt kawan baruu :)) hehe <3 oke la, aku dh penat taip-taip ni , huhu . law nak cite banyak seben0nye~ hanye ni yg dpt dikongsi :D yang laen tu privacy okee ~~ hehe Byee :*) muahh <3
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

0 comments:

Post a Comment