Friday, 6 January 2012

I RK3 :)

Hye korang ! hehe , hari ini aku ingin menceritakan bla bla bla~ haha ! hehe , ape lha .. baru lepas tuko siked/update belog cute ini supaye maken cute meyhh ! hohoho . ape ape pon , aku baru je dapad masok kelas arini , huh ! habis pon orientasi yang agak memBOSANkan tuh ! huhu , name kelas aku " 1 RK 3 " haha , sweet kan ? ntah ape yang sweet pon aku tak taw ,. hmm .. harini aku b'kenalan lha dgn bdax-bdax or kawan baru , huhu . Ade yang cute , lawak , kecoh and mcm-mcm ahh ! hihihi :) yang cute tuh ialah Izzah ;) tapi bukan Izzah yang memang oldfriend aku kad sch rendah ! ni Izzah baru lha weyh ! cute gilee doxx.. haha . muke comey nak mam*** ! herrr~ jeles lha weh ! hehe , tapi Izzah oldfriend aku lagi cun kodd . huahua ~~ pastu yangg aku ingad je lha name-name kad kelas aku nih ! antarenyee~ Izzah baru (Hazzi) diterbalikkan name sebab ade due izzah dalam kelas aku ! hehe , lagi Fadhila , Islah , Effa , Fadzli , Aiman , Muiz ( budax yang plesing nikon die  ari tu ! ) , Firdaus ( kecoh giler dax ni ! elakkan aku ajak gado je ! hehe.) , Iqbal , Zaino , Fara , amy and bla bla bla ~ yang laen da ta bape nak ingadd ! huhuhu . Yang penting ! insyaallah kite semua akan jadii kawan baek and rapatt !!! Love u all ! Muacxxhh :*) eceh..lebey plak aku ! hehe , lagi ade cite lawak ! haha , akibat t'lalu excited na masok kelas tadi , smpai t'sangkut beg aku kat pintu !! aaa .. malu syiakk... naseb ade kawan aku kadd situ ! hehe , pastu da masok kelas kiterang amek buku teks n belajar teros . huh ! best lha jugak ! oke la korang , setakat ni je post aku harini :) Byee ~
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

2 comments:

  1. hahaha....leh plk an t'sgkut begnyew....hahaha...camne leh tersangkut lak....ad yg terkoyak aak?...cian diew...huhuhu....

    ReplyDelete