Wednesday, 28 December 2011

Selamat Melangkah Ke Alam Persekolahan Menengah ^___^

Haii blogger-blogger sekalian ! hihi okey tak lama lagi dah naik sekolah an ? aku speaciaal sikit taw ! haha, sekolah menengah ! baru nak naik form 1 , okee la tuh ! hihihi :) ape2 pon baju,beg,sume barang sekolah dah siap dah ! yuppzz... tak sabo siot ! huhu, ape la aku ni ....bawak bersab0 la pikin oii~ hukhuk.. anyway,aku tengah boring ni , tu yang blogging ni ! aku dah tak taw nak post ape, k la... aku nk korang enjoy denga lagu snsd ni ... aku dah harok layan lagu niii !! hihi ^___^ senyum lebar pikiin :D

  Best gilerr~ RocK !!!! hahaha!! mampos kau la korea ! hikhikhik ..ape-ape je la ...oke la Bye ! aku nak pi sarapan ! hehehe ;-)
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

1 comments: