Thursday, 21 June 2012

Photography and novels aw meletops !

Hye felass . Hari ni , aku nak share a little bit about my dreams yap ! Okay first , Last month aku ade masok photography competition untuk bulan pengguna . Owh yeah , memang ramai yang nak masuk but aku jea yang gila -2 semangat nak masuk ! HAHAHA * At least , aku sorang je yang masok :) bagos lah korang tinggalkan aku sendirian U_U huwaa ! hehe . Tapi tak mengape . It's okay beb . Lagi senang aku nak menang ! HOHOHO , <3 So aku pun buat lha ape yang tertulis di syarat -2 peserta tu . Alhamdullilah . My cute mother * Puan Aishah Adam dah sent kan dahh ! yayyyy ! And yang paling buat aku excited bila dapat panggilan dari fomca , I'm TOP 3 !!! haa . Alhamdullilah ! Akhirnya Allah permudahkan impian aku untuk jadi jurugambar profesional ! :) Very happy yes .


Act , aku tak nak heboh sangat . mane la tau . tiba -2 salah nama . Insyallah tidak ! hehe . And my seconds dream is .. Aku nak sangat jadi novelis you know ? gila-2 aku nak sangat !! :) coz aku rase job tu awesome and senang nak kayee !! haha . Betul kan ? My mum cakap , elok aku mulakan dari sekarang . Now , i'm 13 y/o . Dah bole dah tulis sikit -2 , tapi tak topp aa cita aku tu . Maybe cerpen bole ! But i still wanna reach my very awesomeoo dream yoo ! hee . Aku dah mula start writing sekarang , citer ape korang nak tau ?  Tunggu je lah agak -2 nama Nur Ashiqin Md Yunan ade dalam 1 novel tuuu . hee ~ Over lah pulak .






Aku memang bertekad nak ada kerjaya seperti yang telah diceritakan di atas ! yehh . memang best kan kerja aku ? tules -2 and snap -2 ! heehe . Macam good-2 je . Ape pun , aku harap korang dapat doakan aku supaya berjaya menjadi seorang novelis and jurugambar :) please yep pray for me . Peringatan juga buat aku , Usaha haruslah diiringi doa ! Jangan harap doa je . Usaha tu penting kan ? Okay pikin ! Belajar rajin-2 and jadi budak baek dekat sekolah ! Be yourself and always make your parents happy . NOT YOUR BOYFRIEND * haha . cakap macam aku tak de boyfie jea . hehe . guraw je . okay lah . wanna go sleep . Bye felasss . Assalamualaikummmm sayang .

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

0 comments:

Post a Comment