Wednesday, 7 November 2012

Getback ? Sorry :)

Hai hai hai korang ! :D ngee ~ Harini aku nak cakap pasal hidup aku now , haha , lawak hade ! sweet hade ! geram hade ! sumenya ade lah ! hehew . Okaylah , we start the story here , Mr.Ex si 'S' tu nak getback dengan aku balek . Hmmph ! sorry to say kay .. aku tak minat dah ludah then jilat balik ! :P macam hantu you know . Brrr -.-' by the way , Jual mahal tak rugi pongg . Malah , makin mahal harga diri anak dara En.Yunan ni :) right ? And one more thing la kan , To Mr.Ex , tolong jangan ganggu impian aku untuk single forever yup . Kalau tak , sepak kau laju laju :'D heheee , korang yg bace ni , mesti fikir aku ni JAHAT kan ? Eh tak la , ayat kat blog je lebih , jumpe face to face , muke kecut je aku xD
Dah cite pasal hal tak bape nak penting tu , next story pulak pasal aktiviti kami di sekolah semasa PMR dan SPM :) muehehe , mase PMR tu , tkde ler bez sgd ddok kat DM asrama bosan gila dok . But time SPM ni , yang sekolah form 1 and form 2 jea , yang lain dah cuti . Even still duduk kat DM but tak bosan beb ! ramai rmai tengok movie , gelapkan dewan , sebijik macam panggung wayang dah ngoi ! hahaa , lagi lagi mase cite The 3 Idiots , peh , muka semua fokus nak Mam kan =.=' termasuk aku walaupun tengah siapkan pbs sejarah :) Hoh0 . Nampak kan kebajetannya -' Haa , amekaw sume layan teros cite hindustan ! kalah drama korea x) .
Ngee . Tak lama lagi nak cuti meyh ! Tinggal besok last day :'> Next week result UPSR adek aku keluar , ntah bape A dye dapat kan ? Pray for him :') then another week dah exam SDKA . Wow , awesomenya tahun nii . Cepat banget ! And next year dah sweet fourteen dah aku ? OMG . Besar dah Pikin ni .
Tau tau je dah nak kawen , Puih ! belajar pon belum habis dah gataiii da ~
Okay okay , abaikan ~
So , the thing is , always fikir positip dalam hidup ni , berazam untuk jadi yang lebih baik dan paling penting sangat , kawal keinginan diri yang tak perlu buat masa ni . Belajar , belajar dan belajar ! Got it dear ?
Okeylah , nak mandiii ! Bye readers , next entry nty aku buat kay . Wink^^wink !
Assalamualaikum !


Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

0 comments:

Post a Comment