Tuesday, 20 November 2012

Long Pashmina Tutorial .

Ngee . Saje buat post mencarut kejap memalam ni . By the way , i minat gilaks dengan tutorial ni . K nampak macam over but i rase ia sgt simple dan cantik ualls :D
Ni nak share lah siked , aku dah try dah . Jadi lah jugak , mueheehe :')

 

Akak Syireen Saari Omel gila dupp . Suka wey tengok cara dia cakap , comel bahhh :DD .
Okay lah , tu je kot nak kongsi . Tak banyak sgd . Hee .


Ni dia minah gedik 2012 dengan adeknya :) woiy , agak agak okay tak aku pakai ? *soalan cam ape .
Hee , over all , semalam adek aku dah dapat result UPSR diyee . Nak tau mamat montel dapat berape ? 2A3B . Okay lah kot . Hee , jangan riakk pikin walaupons kau 4A , mane la tau nty SPM dye lagi meletups ! siapa tawu kans ? Ni big bro aku ni dah dok risau kot kot dye tak dapat masuk sekolah seni JB tuh , no worries dek , insyallah kau dapat :D aku doakan kau ea mok ? sep siked sep siked ! (y) aaa ~ haha .
Klah , malas nak membebels panjang panjang kang boring pulok awok ni bace ? :) 
Hee . Assalamualaikum . Kbye !




Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

0 comments:

Post a Comment