Saturday, 4 May 2013

More Story About Enchanted :)

                   
Hello readers sekalian :D okay harini aku tulis post pertama dalam bulan yang aku paling suka ! yeah. Bulan May. Okay mak ngan ayah tengah mengundi sekarang. Almaklumlah , pilihan raye ~ hehe . Hidup BN ! *eh aku ni , toksah dok nyibuk2 hal orang tua. hehe.
Okay, tengah bosan ni. Sementara idea mencurah curah nak shared kat korang kan, lebih baik aku post sekarang.Tak sangka dah nak masuk Mid year kan? Tak lame lagi exam. Hadoii :O takutla.. haish , lagi2 math. Sementara cuti pilihanraya ni , lebih baik aku struggle math dengan mak. Hehe :) lagi ape ek aku risau , haa sejarah! Alaaa X3 tepuuu maii. Takut bila dapat je kertas soalan. Haa tenganga la kau ==' so, the thing is.. keep studying for this becoming exam ! Ikot format PMR lagi doh. Hmmph Wish me luck okay? :) 
Haritu kat dorm,seronok gila. Kak sue takutkan Teha ngan lipas. Amekaw lari keliling dorm XD Hahaa , Ouh ya , fyi , i tak pernah shared pasal dormates i kat apbt kan ? Okay . First , : Kak Qilah form5 , Kak Nurul form4 , KakMerna , Kakyana and Kaksue form3 , Azeera and Teha A.K.A Donx form2 hehe :D and my little junior , Leyna , Aliah and Wani. Hoho . That's all . Kak sue fobia gila kot dengan cicak , haritu sebelum pegi prep , kiterang takut2 kan dia like 'Ayokk kak sue, nanti malam ni tidoq cicak jatuh kedepekk!! *sound effect leyna XD'haha. gelabah gilaa X)
Dah tu je kot nak cite mwehehehe *gebang.
Semalam baru jeah Appoiment gigi kat senai like always , Doc cakap gigi aku dah cantik! :D Alhamdullilah. Bila kawan tanya bila bukak? I admit je tahun depan wo. Ala sayang pulak :')hee. Takpe , hanya untuk sementara sahaja right? Tak sabar nak tengok hasilnya nty :) *act ,tengah menahan sakit gigi sekarang :X

Ashiqin Pikin, Dia kuat. Jangan biar dia jatuh. Okay? :')


She'strong. Because,she has a very amazing family and awesome friends.Although she always give up about her life, but she still keep smiling.Even a forcing laughter. But.. No one knows about her lonely heart. She needs a man who can brings her life more better. Long ago, there was a man..her first love.She'so hapy with him. Too happy.. truely in love.. but , it is just a fairytale now. Faith doesn't give them a chance to meet again. He left her.. ALONE :'( 

2 years later , The girl happy with her new life, met a new friends in new school :D and also have a new crush out there ;)They're close like platonic bestfriends , he promised her to be friends with her untill they finished their studies and get married but also . . . faith brings him to meet his new soulmate. Better than the girl who truely has crush to him. She.. Alone again :')Doesn't she deserved to be loved like anyone else? 
Why faith always make she feels down? Why every mans he deserved be taken with someone else?! But she always know , Allah will send her a good man .. better than the others , The girl stills remember her girl bestfriend says, 'Allah sent each person to our life with a reason , to learn from them or to be with them untill the end :) #ThanksEffa :)

Mine :)


Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

0 comments:

Post a Comment