Saturday, 30 March 2013

Kisah March

               
Hello hello ! Pikin back :D Seriously dah lame tak update belog kan ? rindu aku tak ? haha ! :P poyo poyo ~ Amacam March anda ? menarik ? sedih ? Act , aku banyak cerita nak kongsi ni tau . So , harap korang yg bace ni enjoy lha eh ? hee .
Orait ! sepanjang bulan ni , aku bole lha dikatekan jarang masuk kelas a.k.a tak masuk langsung kekadang ! nak tau sebab ape ? bulan 2 haritu sebab bicara berirama . This month , i join choir sekolah pulak :') see ? actived sgdd lha kununns =..=' Aku amik kumpulan suara soprano . Pehh memang menyeksa tekak ah . Dah lha barisan tengah , DEPAN SEKALI pulok tuhh . Centre ah kire ni . Muehehe . Mase hari pertandingan tuh , aku berentap dengan sekolah mak aku sendiri . Yeah , adik aku mainkan keyboard sekolah dyorang . Huntung lhaa ~ haha ! yang lawoknye , 1 family kau ade kat TJ Mart time tuh , Ayah aku sampaikan hadiah . Mak guru pengiring SMKSA , Adek gwe mainkan keyboard dyorang . Aku ? jd peserta koir SMKBT2 yeah :D 


Muka ceria disitu :'D haha . Haa ye , lupe pulak nak inform result sdka aku . wahh . Alhamdulillah :) I got pangkat 1 ! tapi agregat 22 jeh XD okay lha tu ek ? syukur .. tak sia2 7 tahun aku menuntut ilmu akhirat beb :) Alhamdullilah .

Mine <3






Dah lepas result , dalam bulan ni jugak , befday Effa ! Haha . kawan shayee yang shaye sayangg :D haha , rancang buat kat kfc , konon nak main baling tepung , tp gile ape kat kfc buat onar? tak malu ><' so , kami juz makan2 jea lha :) seronok jugok ye effa ? ;D hahaks !



 Haha , comeykan semua ? Kecuali yang bajet gila kat tengah tu ha yang pakai spec tuh =..=' nyampah !

And lastly , perkare awesome yang aku buat sehari before cuti , Everlastku dicontenggg :D haha ! balik je kena bebel dengan mak . Bukan ape , kasut tu kain dye tak tahan agaknye , asal basuh je , kuning semacam sampai coklat .. dah kapur pun teruk jugak =..=' . last2 , rancang nk beli kasut baru . ha kaw terus buat onar kat kasut tuh XD  hebat kan ? brr ~

 Haha , maybe that's all . aku tak banyak cite best actually . maybe ni je kut yang dapat ku kongsikan :) Hope korang seronok bace :D Taataaa .. Assalamulaikum !


Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

0 comments:

Post a Comment