Sunday, 8 July 2012

Travelling time : Universal Studios Singapore 2011 :)

Hye babeh . Harini aku nak kongsi cite yang berkurun lama agaknya aku nak cite tapi asyik lupa jea . * aku banyak makan semut kot * hah . abaikan lah . Okay , keke . Story neh last punya , so jangan ingat tahun ni ok . kahkah . Aku memang malas gila nak update but disebabkan harini kaki aku bagi can nak cuti . woohoo . apa lagi ? cerita lah kisah lama neh . * terimass to my kaki sebab kau bengkak * hoho . Tarikh travell kat uss ni time December 2011 , 1 family pegi . Gila kau , aku naik roller coster 6 kali . Tak kisah lah yang indoor or outdoor punya . Ape pons . Memang gila . HAHAHA .

Wak weh , cousin and abang -2 aku . Siyes diorang memang awesome . kekeke .

Meet muka over aku and my lovely mom here . See , banyak yg sama tak antara kami ? :)

Okay , gambar tadi time dalam bas lagi . Belum sampai lagi kottt . Kiterang start the journey dr Woodlands ke mane ntah aku bukan fokus sangat bab neh . * jangan gelak * sampai kat terminal , pegi cop passport and terus naik bas semula ke Singapore aw aw !! . First excited jugak lah sebab masa tu first time jejak kaki kat tanah maju ni . We all terus ke Sentosa Island . Btw , USS terletak disitu , kiterang bukannya nak pegi Sentosa Island yang gila best nak mati tu ken . Yek yo'o jea aku ingat tido sana , padahal balek hari . Hurm , redha je lah pikin . -___- .

Selepas beberapa minit dalam bas , akhirnya sampai jugak lah kiterang Di Universal Studios Singapore * bunyi macam awsemm gitu ahaks * . Ha , amek kau melompat aku turun bas macam budak kecik . Hehe , act menyampah je tengok perangai kebudak-budakkan aku yang melampau neh . K , dah lah , sambung cerita . xD

Big family right ? Wait . Mana bapak aku ? -___- .


Family besauuu . See , aku paling kecik kat situ . walaupun ade adek lelaki tapi orang selalu anggap dia abang aku . Sedih seh .

<3 A daughter and her mother <3

After round round dekat depan sekaliey tu , bole tahan bestnya . Over all , USS nieh sesuai untuk korang pozing pozing kot ! HAHA . Demm -' masa neh aku agak kuno and kurang pandai bergaya . shit . Ape yang patut dibuatttt ~~ yang penting happy :D

Nampak tak tuw ? There are varieties of chocolate here !! Gila ah . Uss ni macam tau tau jea yang aku ni penggemar coklet . Peace ^^v .




Candies here !! shomels ken ?? saya sukaa !! <3




Betty boobs . Ntah lah aku tak tau apa motif nya . Coz aku tak minat . HAHAHA .

Jeng3 !!! AKu tersangat lah bangga kerana menerima award neh . YAA .

Walau ape pons , barang-2 kat USS nieh . . . MAHAL k MAHAL . That's way , orang singapore selalu datang mesia bab bila kita pegi sana , kita yang rugi maa . So , pepandai lah korang save budget bila nak pegi USS ni . Aku cuma tumpang ketiak bapak sendiri . kehkeh . * bunyi macam aku ni over pulak dah . * :)

Big bro aku and big cousin . Diorang awwsem ^_^


Weh-2 , awek cun tengah jalan doe * siulan palsu * keke . Tengok muka sengal aku .

Sedang sibuk membeli air kerana dek haus dan penat berjalan . wakaka .


 One thing yang unik kat USS nieh . cer tengok botol air dia tuh . Unik bukan ? Act . Banyak lagi aku  nak kongsi but , ntah kenapa tak boleh nak sambung coz panjang sangat kot . Btw , USS memey Awesome bhaii ! HEHE . Sorry tak dapat kongsi lebih . I have much thing to do after this . Tu lah tak pandai manage masa . K lah . wanna out . Bye . Assalamulaikumm .

Far far away . Ilove you sayang . <3



Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

0 comments:

Post a Comment