Wednesday, 30 July 2014

Miss me? Aww :*


Hi para pembaca sekalionnnn , haha lamanyaa aku tak update! Ehm sorry la sebab yela busy katekoo hehe. *Sebenarnya byk je masa terluang tp faham fahamlah aku punya penyakit malas ni kan* Haih sepanjang 2014 ni satu harem pun aku tak share kan? Mesti korang fikir peh apak dia sombong siaa Pikin ni -.- No no no! Not like that okay? Aku masih aku. Banyak cerita nak kongsi ni tau. Yelah, dunia aku dah baru. Bukan mcm cerita cerita childish aku dulu tuu haha. Tengok? Cara aku cerita pun dah matured sikit enn aicewah -.- menyampah mak. Em em i'm fifteen now. Dah besar dah. Tahun ni goshh i pt3 youu. Tahu tak benda alah apa tu? Kawan engko! Hahaa pengganti pmr la. Haih kenapalah mesti batch aku jugak jd victim en. Sodeh sodeh. Tp takpelah , bak kata mak Fira , " Batch korang terlalu pandai sebab tu diorang test test kat korang." Hehe penyedap hati kejap. Tp apa pun 1hb - 18hb Julai haritu dah jalan dah sej dengan geog. Alhamdulillah everything was okay :) Peh mula mula macam nak menangis jugak, dengan format yg baru keluarnya lagi. Tapi kami 99's tetap gagah berdiri menempuh badai dugaan pancaroba yg macam pffftt -..- Haha! Over je aku ni. Dah settle kerja khusus, naik cuti raya ni pulak ada oral dgn listening test. Mati aku mati -_____- nak kena speaking duhh. Mak ai, haritu practice dengan sir Feer pun dah gred C. Em tkpe takpe, aku yakin aku boleh! Doakan i tauu :))


Moh ni buku 100 hari pt3 gue :3 Ok ini sangat membantu k. Sekurang-kurangnya aku sedar la sikit kalau dok berjimba kepe en takdelah alpa. Kan? Act exam bertulis Oktober ni. Doakan aku tau.
K lagi nak cerita apa eak, nanti la aku sambung next entry k? Ada kerja sikit ni. Gtg Bye Assalamualaikum.




Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

0 comments:

Post a Comment